«Шварцвальдський»
(шоколадний бісквіт з масляним кремом і п’янкими вишнями)
«Прага»
(шоколадний бісквіт з шоколадним кремом)
«Танго»
(шоколадний бісквіт, перемащений масляним кремом з безе, грецькими горіхами і чорносливом)
«Мазурок»
(білий бісквіт з маком, перемащений масляним кремом з безе, грецькими горіхами й курагою)
«Фруктовий»
(тонкий бісквіт, натуральне вершкове суфлер й фруктове желе)
«Капучіно»
(шоколадний бісквіт з натуральними вершками, йогуртом і капучіно)
«Кремівка»
(французьке тісто і вершкове суфле) — улюблений торт Папи Івана Павла II
«Наполеон»
(заварний крем і листкове тісто)
«Пішингер»
(вафлі перемащені згущеним молоком з грецькими горішками)
«Тірамісу»
(бісквіт з кремом на основі маскарпоне, просотаний коньяком з кусочками шоколаду)
«Горіховий»
(кавовий бісквіт з грецькими горіхами і масляно-кавовим кремом)
«Ностальгія»
(бісквітні коржі, перемащені кремом «Шарлот» з горіхами кеш'ю)