Торти

«Шварцвальдський»
(шоколадний бісквіт з масляним кремом і п’янкими вишнями)

«Прага»
(шоколадний бісквіт з шоколадним кремом)

«Танго»
(шоколадний бісквіт, перемащений масляним кремом з безе, грецькими горіхами і чорносливом)

«Мазурок»
(білий бісквіт з маком, перемащений масляним кремом з безе, грецькими горіхами й курагою)

«Фруктовий»
(тонкий бісквіт, натуральне вершкове суфлер й фруктове желе)

«Капучіно»
(шоколадний бісквіт з натуральними вершками, йогуртом і капучіно)

«Кремівка»
(французьке тісто і вершкове суфле)
— улюблений торт Папи Івана Павла II

«Наполеон»
(заварний крем і листкове тісто)

«Пішингер»
(вафлі перемащені згущеним молоком з грецькими горішками)

«Тірамісу»
(бісквіт з кремом на основі маскарпоне, просотаний коньяком з кусочками шоколаду)

«Горіховий»
(кавовий бісквіт з грецькими горіхами і масляно-кавовим кремом)

«Ностальгія»
(бісквітні коржі, перемащені кремом «Шарлот» з горіхами кеш'ю)

ГоловнаE-Mail